Setelah kurang lebih 1, 5 bulan kerja di sebuah perusahaan multinasional yang bergerak di bidang jasa portal, saya melihat sering sekali karyawan disana yang ‘keluar-masuk’ di perusahaan tersebut. Pekerjaan yang saya pilih ini karena saya mendapatkan ketenangan disana, setelah menolak PT. Sigma Cipta Caraka untuk di latih di surabaya dan setelah gagal test psikologi untuk menjadi trainee di BANK BCA melalui AdIns, Center of Excellence akan (ACE). Ternyata ketenangan itu pun sirna dengan bergulir nya orang-orang hebat bi kantor tersebut…

Tragis memang, mulai dari resign nya leader sysadmin, om joo. Down-nya seluruh server di saat April moop yang mengakibatkan perusahaan goncang gancing… Yah karena itu bisnis utama mereka. Akses situs2 yang di blok admin, bermunculannya peraturan baru, issue MSN akan di blok. Dan dilanjutkan dengan seorang admin juga yang paling asik di kantor, mas Lando… resign tanpa pamitan ke kawan2.

Blum berhenti disitu, partner satu divisi pun ada yang resign… seseorang yang akrab saya sapa ‘dek Pendi’ (Walau dia gak suka dipanggil itu) dengan alasan akan kerjabersama oom nya… Waw… dan yang mengagetkan lagi…. Seorang HRD yang berwibawa saat wawancara gw… ternyata GOKIL dan asik banget RESIGN juga…. ‘gak kuat’ kata sevti, seorang HRD yang kecanduan rokok…

Tambah lagi… TEROR surat kaleng kepada salah satu leader…. GILLLAAAAAA……. hari itu otak gw bingung banget…. DILEMA… inilah tempat kerja gw…. OH…. NOOOOOOOOO.

suntuk… bingung sama tempat kerjaan yang semakin kacauuu… antara 2 pilihan ‘resign juga’ atau ‘tetap berkarir disini’. Akhirnya mulai deh browsing2 lagi cari lowongan kerjaan…. wahhh gak ada yg asik…. buka email eh pas banget ada yang post artikel tentang masalah resign di kantor… artikel ini bagus banget…. ini dia artikelnya:

WHY TO MOVE

Mengapa karyawan meningggalkan perusahaan (atau paling tidak sering ngedumel)? Berikut ini petikan dari bukunya Haris Priyatna yang berjudul Azim Premji,Bill Gates” dari India (terbitan Mizania 2007).

Azim Premji adalah milyuner muslim dari India yang telah menyulap Wipro, dari sebuah perusahaan minyak goreng menjadi konglomerasi perusahaan dengan salah satunya adalah Wipro Technologies yang merupakan ikon kebangkitan industri teknologi informasi di India . Dia urutan ke-21 orang terkaya di dunia versi Forbes 2007. Azim dikenal sebagai milyuner yang bergaya hidup sederhana.

Berikut ini pandangan Premji tentang mengapa karyawan betah dan tidak betah dengan perusahaan. Wipro sendiri memiliki tinkat turn-over (kepindahan) karyawan yang sangat rendah, padahal gajinya tidak lebih tinggi dibandingkan perusahaan sejenis seperti Infosys dan TCS.

Mengapa KARYAWAN meninggalkan perusahaan?

Banyak perusahaan yang mengalami persoalan tingginya tingkat pergantian karyawan. Betapa orang mudah keluar-masuk perusahaan itu. Orang meninggalkan perusahaan untuk gaji yang lebih besar, karier yang lebih menjanjikan, lingkungan kerja yang lebih nyaman, atau sekedar alasan pribadi. Tulisan ini mencoba menjelaskan persoalan ini.

Belum lama ini, Sanjay, seorang teman lama yang merupakan desainer software senior, mendapatkan tawaran dari sebuah perusahaan internasional prestisius untuk bekerja di cabang operasinya di India sebagai pengembang software. Dia tergetar oleh tawaran itu. Sanjay telah mendengar banyak tentang CEO perusahaan ini, pria karismatik yang sering dikutip di berita-berita bisnis karena sikap visionernya. Gajinya hebat. Perusahaan itu memiliki kebijakan SDM ramah karyawan yang bagus, kantor yang masih baru, dan teknologi mutakhir, bahkan sebuah kantin yang menyediakan makanan lezat.

Sanjay segera menerima tawaran itu. Dua kali dia dikirim ke luar negeri untuk pelatihan. “Saya sekarang menguasai pengetahuan yang paling baru”, katanya tak lama setelah bergabung. Ini betul-betul pekerjaan yang hebat dengan teknologi mutakhir. Ternyata, kurang dari delapan bulan setelah dia bergabung, Sanjay keluar dari pekerjaan itu. Dia tidak punya tawaran lain di tangannya, tetapi dia mengatakan tidak bisa bekerja di sana lagi. Beberapa orang lain di departemennya pun berhenti baru-baru ini.

Sang CEO pusing terhadap tingginya tingkat pergantian karyawan. Dia pusing akan uang yang dia habiskan dalam melatih mereka. Dia bingung karena tidak tahu apa yang terjadi. Mengapa karyawan berbakat ini pergi walaupun gajinya besar ? Sanjay berhenti untuk satu alasan yang sama yang mendorong banyak orang berbakat pergi. Jawabannya terletak pada salah satu penelitian terbesar yang dilakukan oleh Gallup Organization. Penelitian ini menyurvei lebih dari satu juta karyawan dan delapan puluh ribu manajer, lalu dipublikasikan dalam sebuah buku berjudul First Break All the Rules.

Penemuannya adalah sebagai berikut:

Jika orang-orang yang bagus meninggalkan perusahaan, lihatlah atasan langsung/tertinggi di departemen mereka. Lebih dari alasan apapun, dia adalah alasan orang bertahan dan berkembang dalam organisasi. Dan dia adalah alasan mengapa mereka berhenti, membawa pengetahuan, pengalaman, dan relasi bersama mereka. Biasanya langsung ke pesaing. Orang meninggalkan manajer/direktur anda, bukan perusahaan, tulis Marcus Buckingham dan Curt Hoffman penulis buku First Break All the Rules.

Begitu banyak uang yang telah dibuang untuk menjawab tantangan mempertahankan orang yang bagus – dalam bentuk gaji yang lebih besar, fasilitas dan pelatihan yang lebih baik. Namun, pada akhirnya, penyebab kebanyakan orang keluar adalah manajer. Kalau Anda punya masalah pergantian karyawan yang tinggi, lihatlah para manajer/direktur Anda terlebih dahulu. Apakah mereka membuat orang-orang pergi? Dari satu sisi, kebutuhan utama seorang karyawan tidak terlalu terkait dengan uang, dan lebih terkait dengan bagaimana dia diperlakukan dan dihargai. Kebanyakan hal ini bergantung langsung dengan manajer di atasnya.

Uniknya, bos yang buruk tampaknya selalu dialami oleh orang-orang yang bagus. Sebuah survei majalah Fortune beberapa tahun lalu menemukan bahwa hampir 75 persen karyawan telah menderita di tangan para atasan yang sulit.

Dari semua penyebab stres di tempat kerja, bos yang buruk kemungkinan yang paling parah. Hal ini langsung berdampak pada kesehatan emosional dan produktivitas karyawan. Pakar SDM menyatakan bahwa dari semua bentuk tekanan, karyawan menganggap penghinaan di depan umum adalah hal yang paling tidak bisa diterima. Pada kesempatan pertama, seorang karyawan mungkin tidak pergi, tetapi pikiran untuk melakukannya telah tertanam. Pada saat yang kedua, pikiran itu diperkuat. Saat yang ketiga kalinya, dia mulai mencari pekerjaan yang lain. Ketika orang tidak bisa membalas kemarahan secara terbuka, mereka melakukannya dengan serangan pasif, seperti: dengan membandel dan memperlambat kerja, dengan melakukan apa yang diperintahkan saja dan tidak memberi lebih, juga dengan tidak menyampaikan informasi yang krusial kepada sang bos.

Seorang pakar manajemen mengatakan, jika Anda bekerja untuk atasan yang tidak menyenangkan, Anda biasanya ingin membuat dia mendapat masalah. Anda tidak mencurahkan hati dan jiwa di pekerjaan itu. Para manajer bisa membuat karyawan stres dengan cara yang berbeda-beda: dengan terlalu mengontrol, terlalu curiga, terlalu mencampuri, sok tahu, juga terlalu mengecam. Mereka lupa bahwa para pekerja bukanlah aset tetap, mereka adalah agen bebas. Jika hal ini berlangsung terlalu lama, seorang karyawan akan berhenti – biasanya karena masalah yang tampak remeh. Bukan pukulan ke-100 yang merobohkan seorang yang baik, melainkan 99 pukulan sebelumnya. Dan meskipun benar bahwa orang meninggalkan pekerjaan karena berbagai alasan, untuk kesempatan yang lebih baik atau alasan khusus, mereka yang keluar itu sebetulnya bisa saja bertahan, kalau bukan karena satu orang yang mengatakan kepada mereka, seperti yang dilakukan bos Sanjay: Kamu tidak penting. Saya bisa mencari puluhan orang seperti kamu.

Meskipun tampaknya mudah mencari karyawan, pertimbangkanlah untuk sesaat biaya kehilangan seorang karyawan yang berbakat. Ada biaya untuk mencari penggantinya. Biaya melatih penggantinya. Biaya karena tidak memiliki seseorang untuk melakukan pekerjaan itu sementara waktu. Kehilangan klien dan relasi yang telah dibina oleh orang tersebut. Kehilangan moril sejawat kerjanya. Kehilangan rahasia perusahaan yang mungkin sekarang dibocorkan oleh orang tersebut kepada perusahaan lain. Plus, tentu saja, kehilangan reputasi perusahaan. Setiap orang yang meninggalkan sebuah korporasi akan menjadi dutanya, entah tentang kebaikan atau keburukan.

Demikian pesan Azim Premji. Bagaimana pendapat Anda (sebagai bawahan maupun atasan) ?

sumber : Indonesia-Young-Entrepreneurship@yahoogroups.com

yah itulah lingkungan kerja…

Emang enakan bikin usaha sendiri,tapi modal dari mana kalo nggak menjadi pekerja dulu….

Ngikutin om Bob Sadino ahh… jadi seorang Entrepreneur… doain yah…
greetz to: Aryo, om joo, mas Lando, dek Pendi, Sevti

1,224 comments

1 2 3 24
  1. riFaL 19 April 2008 at 1:23 PM

    Reply

    huy wan ,
    memang sulit nebak teka teki di kantor kita,
    w juga agk begitu tau masalah nya,

    tapi artikel yang lu pasang itu memang salah satu PenyebaB na,

    wlw gw udagh mau setahun kerja disana , w baru tau seluk beluk kantor baru2 ini

    suka down memang, tapi klo kita masih mau enjOyd,n ngerasa tenang w akan jalani karier w disini,

    tapi Temoat kerJa gak cuma temPat kita menghasilkan uang ,
    tapi juga tempat kita yang buat nyaman, so semakin TemPat kiTa nyaman pasTi kita semakin asyik kerja n eNjoYd ,,

    hmm lama2 kaNtoR kita Kya di SinEtRon YHupp……..

    banyak haL yang terjdi SaMpe suRat kaleNG yang Isi nya menGejuTkan itu,,,

  2. Sir_Pay 25 April 2008 at 10:57 PM

    Reply

    Well… That’s called “real life” my friend… We ain’t life in “UTOPIA”. Be strong and be the survivor… SALUTE…

  3. Irwandi 7 July 2008 at 11:20 AM

    Reply

    Semuanya mencari Penghasilan Lebih “Baik”

  4. anKa 12 March 2009 at 1:58 PM

    Reply

    Thx banget utk petikan bukuna… 🙂

    prinsif ku ketika bekerja ama orang lain.. “selama aq masih dihargai disana.. aq akan tetap loyal.. akan tetapi aq gak juga bakal tutup mata untuk melihat keadaan tempatku kerja”

    • German 10 September 2014 at 2:13 AM

      Reply

      Begun, the great internet edcutaion has.

  5. Aing 17 December 2009 at 3:18 PM

    Reply

    Betul memang kita bukan tidak mencintai pekerjaan kita. Tapi seringkali kita dieksploitasi sana-sini tanpa dihargai bahwa kita ini orang yang perlu istirahat dan punya keluarga. Terus terang saya pribadai merasa sebagai karyawan berbakat. Tapi atasan malah memanfaatkan saya untuk mengerjakan semua kerjaan. Gelas pun ada batasnya, kalau diisi terlalu banyak bakalan tumpah. Tapi tumpahan itu malah jadi bahan cacian. Sakit hati ini membuatku ingin meninggalkan perusahaan. Bukan pekerjaannya yang saya benci, tapi atasan yang ingin saya hindari. Sistem manajemen SDM sudah borok….. Saatnya mencari tempat baru yang membuat saya lebih sehat.

    • Aleksander 10 September 2014 at 11:37 AM

      Reply

      That’s the smart thkniing we could all benefit from.

  6. Andrie 9 January 2010 at 12:20 PM

    Reply

    Well, memang sulit untuk menghadapi bos yang tidak menghargai dan sangat arogan. Saya mengadapi hal tsb dan sekarang saya sudah tekadkan untuk resign. Saya sadari kalau saya bekerja selain meningkatkan kualitas finansial juga kualitas diri (aktualisasi diri). So kalo lingkungan kerja membuat kualitas diri semakin buruk, I’ll rebel…

  7. Fatima 22 April 2010 at 11:31 PM

    Reply

    Setelah pusing ini dan itu akhirnya saya menemukan jg alasan utk resign saat ini.

    Thanks ya mas.
    Saya t’masuk org yg ckp loyal dgn perusahaan. Tapi akhir2 ini bos saya sudah tdk dpt diajak bekerja sama lagi. Saya sedikit merasa tertekan karena merasa sdh tdk dibutuhkan lg oleh perusahaan meski teman2 kerja saya selalu memberikan dorongan dan motivasi.
    Dan pada akhirnya saya memutuskan utk resign bukan krn alasan suasana kerja atau yg lain tapi karena sdh menyangkut harga diri saya sebagai karyawan karena sudah tdk dianggap.

  8. Melodee Herscher 1 September 2010 at 8:16 AM

    Reply

    your new share!

    • Genieve 10 September 2014 at 8:40 PM

      Reply

      Tht’as the best answer of all time! JMHO

  9. diamond wedding rings 31 October 2010 at 5:34 AM

    Reply

    I’m having a strange issue I can’t get my reader to pickup your feed, I’m using google reader by the way.

    • Ghada 10 September 2014 at 5:31 AM

      Reply

      Good job mainkg it appear easy.

  10. Deedee Pennelle 22 January 2011 at 3:35 PM

    Reply

    Its consistently abounding to apprentice guidelines such as you allotment targeted blog posting. As I abandoned began announcement animadversion targeted blog and ambidextrous with agitation as in lots of rejections. I anticipate the advancement would be advantageous for me. i’ll let you apperceive if its action for me too.

    • Marino 10 September 2014 at 3:28 PM

      Reply

      A plealingsy rational answer. Good to hear from you.

  11. Toi Toi 5 May 2011 at 11:57 PM

    Reply

    I will right away grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

    • Sachin 10 September 2014 at 3:59 PM

      Reply

      I’m so glad that the inenrett allows free info like this!

  12. bramy garażowe 23 May 2011 at 6:29 PM

    Reply

    Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  13. Kraig Phernetton 23 June 2011 at 12:55 AM

    Reply

    Thanks a lot for bothering to line all of this out for people. This particular article was extremely helpful to me.

  14. acai berry select reviews 19 September 2011 at 2:14 AM

    Reply

    “It’s a better to hand code it because you know what your doing making your own code.”

    • Saurav 9 September 2014 at 10:04 PM

      Reply

      That’s a posting full of intishg!

  15. television sets 24 January 2012 at 5:25 PM

    Reply

    Great blog you may have here, had many fun reading your posting 🙂

    • Sarjith 10 September 2014 at 4:18 PM

      Reply

      Unellarleapd accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

  16. Pingback: jual kaos

  17. Hipolito M. Wiseman 21 October 2013 at 7:07 AM

    Reply

    I simply want to mention I’m all new to blogs and certainly enjoyed you’re web page. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You surely have good articles. Appreciate it for sharing your webpage.

    • Rann 10 September 2014 at 6:09 PM

      Reply

      This is just the pecfert answer for all of us

  18. couponsdealonline.weebly.com 24 October 2013 at 12:46 AM

    Reply

    Just like the other coupons, these are also electronic codes,
    which are copied and then pasted. There are
    tons of coupon and mommy blogs out there that can help out, or you can join a bigger site like A Full Cup , or Hot Coupon World.

    Chocolate freezes well, so snagging clearanced chocolate and freezing
    it for later use or baking can help provide a cheap treat over the
    winter months.

    • Jason 10 September 2014 at 7:03 AM

      Reply

      I’m not worhty to be in the same forum. ROTFL

  19. Reptile Party 24 October 2013 at 7:52 AM

    Reply

    Great Idea, I shall try some at our next reptile party.

    • Jonhy 9 September 2014 at 4:44 PM

      Reply

      Dear Serena:Don’t know if you were back to Taiwan or not. However, I do wish the Year of Snake is the year for your transformation from a deramer to a doer.I agree with you that Taiwan is very unfriendly to foreigners. The government has known this stupid policy for a long time but seems unable to do anything about it. It hurts me when I see Taiwan’s failure to attract more international talent due to the outdated and election oriented labor protection policy. Taiwan will deem to become a second class country if we could not attract and keep international talent. I always advocate a HK style immigration policy to welcome any foreigners who have certain special trade credential and can find a job here in Taiwan. The goal is to welcome foreigners to settle down and start a business here, not to set the stringent regulation and compliance to keep them off. If HK with such a high density of population can do it, why Taiwan cannot do it. Besides, Taiwan will face negative population growth with next 3 years due to the low birth rate. We need to figure out a way to be more globally competitive. How to attract and keep these global citizens is the most effective way.Well, I don’t spend time on things that I could not control. Therefore, I would recommend you to follow your heart and just do it. It would be a loss if Taiwan could not keep creative people like. Happy Chinese New Year,Ping

  20. Andrew Pelt 24 October 2013 at 8:41 PM

    Reply

    I simply want to say I’m newbie to blogging and site-building and absolutely savored you’re website. Likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly come with tremendous writings. Many thanks for sharing with us your website.

    • Georgi 10 September 2014 at 3:46 PM

      Reply

      I really apipacrete free, succinct, reliable data like this.

  21. Illa Tavernier 24 October 2013 at 9:16 PM

    Reply

    I simply want to say I am beginner to blogging and honestly enjoyed this web blog. Very likely I’m going to bookmark your site . You absolutely come with good posts. Regards for sharing your webpage.

    • Shannon 9 September 2014 at 9:50 PM

      Reply

      Heck of a job there, it abtsluoely helps me out.

  22. attic mold remediation 26 October 2013 at 9:08 AM

    Reply

    An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a bit analysis on this. And he in actual fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If potential, as you become experience, would you mind updating your blog with extra particulars? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

    • Leticia 10 September 2014 at 8:29 PM

      Reply

      Furrealz? That’s maulslorevy good to know.

  23. http://www.alllacedresses.com/ 26 October 2013 at 11:23 AM

    Reply

    Just a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style .

  24. onlycocktaildresses.com/ 26 October 2013 at 11:59 AM

    Reply

    I cling on to listening to the reports lecture about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

  25. maxi dresses on sale 26 October 2013 at 12:05 PM

    Reply

    I enjoy your piece of work, thanks for all the interesting articles .

    • Ahmad 10 September 2014 at 12:59 PM

      Reply

      Wow! Talk about a posting knciokng my socks off!

  26. black lace dress 26 October 2013 at 2:08 PM

    Reply

    Wohh just what I was searching for, regards for posting.

    • Racheal 10 September 2014 at 10:09 AM

      Reply

      You’re on top of the game. Thanks for shinarg.

  27. cocktail dresses 26 October 2013 at 3:14 PM

    Reply

    I believe this site contains some really great information for everyone : D.

    • Devin 10 September 2014 at 4:38 PM

      Reply

      I told my kids we’d play after I found what I neeedd. Damnit.

  28. petite maxi dresses 26 October 2013 at 3:35 PM

    Reply

    I always was concerned in this subject and stock still am, thank you for posting.

    • Janeth 9 September 2014 at 10:25 PM

      Reply

      This shows real extpreise. Thanks for the answer.

  29. mold remedition company 26 October 2013 at 4:39 PM

    Reply

    WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. …

  30. plus size dresses for women 26 October 2013 at 7:11 PM

    Reply

    Its great as your other blog posts : D, appreciate it for posting .

  31. home party businesses 27 October 2013 at 10:32 AM

    Reply

    I like this blog site layout ! How did you make it. Its rather cool.

  32. lace dresses with sleeves 27 October 2013 at 11:10 AM

    Reply

    I like this web site very much so much great information.

  33. lace dresses 27 October 2013 at 1:15 PM

    Reply

    I regard something really interesting about your web site so I bookmarked .

    • Zona 10 September 2014 at 2:07 AM

      Reply

      It’s spooky how clever some ppl are. Thakns!

  34. nattokinase 27 October 2013 at 1:50 PM

    Reply

    Wanted to drop a remark and let you know your Rss feed is not functioning today. I tried adding it to my Yahoo reader account but got nothing.

  35. read omega 27 October 2013 at 3:51 PM

    Reply

    Im getting a javascript error, is anyone else?

    • Natalya 9 September 2014 at 6:12 PM

      Reply

      Dear Serena:Thank you for leaving this cemomnt to congratulate me on the reopening of the Third Place.Taiwan is always here waiting for you. I love HK too. I think HK is the place if you are looking for more international exposure and the skills to deal with international executives. It is a very fast pace business environment. No one has the time for reflection of contemplation. This is why Taiwan is a deadly attraction for my HK friends. In Taiwan, with fairly low rent and slow pace, you can still dream what you want to dream.I co-founded Ripplemaker Foundation is based on this principal: People don’t want charity, people want chance. I also believe that entrepreneurship is the best way to resolve poverty with dignity, not with handout or entitlement.We just help one entrepreneur in Dulan, Taitung to start his own backpacker B&B with a micro loan. We are planning to extend one or two micro loan a year from Ripplemaker Foundation. Please check out the latest issue of PPaper Business magazine, Issue 48, 1/2013 at 7-11 or eslite bookstore, for this story.It is an experiment and a statement to show people we all can dream what we want to dream, only if you dream enough. Be the change,Ping

  36. samsonite luggage sets 27 October 2013 at 7:42 PM

    Reply

    I’d forever want to be update on new blog posts on this web site , saved to favorites ! .

    • Zlatna 9 September 2014 at 11:57 PM

      Reply

      Woot, I will centliray put this to good use!

  37. purchase earn extra money from home 27 October 2013 at 8:37 PM

    Reply

    Im getting a javascript error, is anyone else?

  38. luggage sets 27 October 2013 at 11:09 PM

    Reply

    I needed to create you a tiny note just to give thanks the moment again considering the beautiful ideas you have provided in this article. It’s quite wonderfully generous of you to offer freely what many of us would have offered for sale as an electronic book to help make some bucks for their own end, mostly given that you could have done it in case you wanted. Those smart ideas in addition acted to be the great way to comprehend many people have the same dreams much like my very own to know somewhat more concerning this matter. I’m certain there are numerous more pleasurable opportunities ahead for people who start reading your site.

    • Happyhome 9 September 2014 at 5:52 PM

      Reply

      Dear Serena:Love it. Your dad is a wise man who encourage his kids that beiivelng is seeing.Recently, I realize that beiivelng is not only seeing, but, has to go through the imagining process first too. This is where the creativity comes into play.Our youth forgets how to imagine because the harsh reality has forced them to seek security and certainty. I really don’t know what would I do if I were your age and face this unfriendly economy.This is why I co-founded Ripplemaker Foundation to encourage young people to take accountability and not hand out or any entitlement and start their own micro business with an understanding that he/she will never get rich, but they will surely live a life they choose to.It is this get rich fast mindset promoted by media and society that has plagued our youth to look down on any meagre income or manual laborer. An artist knows that voluntary poverty is the price to pay to live a life with free spirit and not to be slaved by any means.I am the lucky few who started business by accident. I never imagine to be rich, however, I do put my freedom and independence ahead of any wealth accumulation or empire building.Starting small is the mantra I gave to anyone who is willing to listen. Dream big will come naturally when you have repeat paid customers.Action expresses priority.Ping

  39. plus size dresses 27 October 2013 at 11:09 PM

    Reply

    Appreciate it for helping out, good info .

  40. http://www.FormedPlate.com 28 October 2013 at 1:52 AM

    Reply

    Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

    • Linh 9 September 2014 at 8:53 PM

      Reply

      I’m quite pleased with the inioamrtfon in this one. TY!

  41. Yeah bookmaking this wasn’t a risky determination outstanding post!

  42. read omega 28 October 2013 at 1:57 AM

    Reply

    Is it fine to place part of this in my personal weblog if I submit a reference point to this web page?

  43. http://www.formedplate.com 28 October 2013 at 3:48 AM

    Reply

    I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

  44. www.allreddresses.com/ 28 October 2013 at 8:43 AM

    Reply

    Great post, I conceive website owners should learn a lot from this site its very user friendly. So much excellent information on here :D.

  45. I like this web blog very much, Its a rattling nice berth to read and incur info. “If life were fair, Dan Quayle would be making a living asking ‘Do you want fries with that'” by John Cleese.

  46. red dresses 28 October 2013 at 11:47 AM

    Reply

    Simply a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding style and design .

  47. purchase earn extra money from home 28 October 2013 at 4:51 PM

    Reply

    I believe one of your ads triggered my internet browser to resize, you may well want to put that on your blacklist.

  48. KendallsLibrary.com 28 October 2013 at 5:20 PM

    Reply

    Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

  49. read omega 28 October 2013 at 6:03 PM

    Reply

    Weird , your posting shows up with a dark hue to it, what color is the primary color on your web site?

  50. http://www.ChochoMaduras.com 28 October 2013 at 8:13 PM

    Reply

    A motivating discussion is definitely worth comment. I do think that you should publish more on this topic, it might not be a taboo matter but usually people do not speak about such issues. To the next! Best wishes!!

    • Sasi 10 September 2014 at 4:11 AM

      Reply

      I apetpciare you taking to time to contribute That’s very helpful.

1 2 3 24

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *